Fest

Förrätter

S.O.S klassisk silltallrik
95:-
Kräftcheesecake på kavringsbotten toppad med sikrom samt dill- & gräslöksolja
90:-
Chilimarinerade räkor med sesamkrutong och citrongräsvinaigrette
90:-
Kummin- & akvavitrökt lax med västerbottencrème
100:-
Färskost- & pepparrotsmousse på Danskt rågbröd med fikon confit
80:-
Lomo med ädelosttårta och rödvinssirap
80:-
Cognacsgravad oxfilé med rosépeppar och dijondressing
100:-

Varmrätter

Ört- & vitlöksbakad torskrygg med aquavitsås och färsk sparris
265:-
Parmesan & paprika bakad laxfilé med lime och chilihollandaise
190:-
Halstrad hälleflundra med sås på färska tomater, vitvin och rödlök
240:-
Fiskfricassé (marulk, lax , skaldjur) med pernoddoftandeskaldjursås och färsk bladspenat
245:-


Reninnanlår med portvinssås och rotfruktsgratäng
295:-
Kycklingfilé med bacon, kantarellost, persilja, rödvinsås & röstipotatis
200:-
Kalvfilé med murkelsås, potatistårta och baconlindad sparris
315:-
Gorgonzolafylld fläskfilé med potatisgnocchi och krämig sherrysås
210:-
Klassisk pepparstek
295:-
Oxfilé à la Ullevi serveras med rödvinsås på rostad paprika & soltorkad tomatsamt potatisbakelse med bacon
285:-

Dessert

Chokladmoussediamant fylld med hallon & blodapelsinsås
Vaniljmousse toppad med skogsbär & havreflarn
Nougat- & chokladcheesecake på digestivebotten serveras med melonsallad
Crème Catalana smaksatt med kanel, apelsin och bränt socker
Mjölkchokladpannacotta med mangopuré & vit choklad
Hallonpaj med Italiensk maräng
90:-
Priserna är exklusive moms