Vi är övertygade om att traditioner är viktiga även i dessa tider och kommer att på ett säkert sätt genomföra våra julbord även i år.

Vårt klassiska julbord är mycket uppskattat och därför har vi valt att även i år duka upp vår buffé med alla julens klassiker.

Julbord - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Välkommen till oss för att njuta av ett klassiskt svenskt julbord på Nordens största arena.

Här på Ullevi Restaurang & Konferens har vi ett flertal restauranger/lokaler i olika storlekar, så vi har alla möjligheter till att ni ska få en fin & säker julbordsupplevelse hos oss.

Vi dukar upp ett stort traditionellt julbord. Naturligtvis hittar du kronjuvelen julskinkan, de läckra prinskorvarna, den smakrika rödkålssalladen och en smaskig Janssons frestelse. Självklart även köttbullar, rödbetssallad, gravad lax, för att inte tala om sillsallad och sylta.

När det dukas fram till efterrätt är valmöjligheterna många, krämig Ris á la Malta, härlig cheesecake samt den lena ostkakan och mycket mer.

Bland alla dessa klassiska inslag hittar ni naturligtvis något att törsta strupen med också. Njut av en kall julöl eller varför inte lite julmust? En snaps piggar upp, liksom lite varmt gott kaffe.

Allt detta hittar du på vårt traditionella julbord på Ullevi!

Lunchjulbord (måndag-fredag 12.00): 329:- exkl. moms per person inklusive glögg, måltidsdryck & kaffe.

Kvällsjulbord (18.00): 460:- exkl. moms per person inklusive glögg & kaffe.

Första julbordet dukar vi upp redan den 26 november och det sista den 18 december.

Vårt utbud är mycket varierat med möjlighet till både julfest, aktiviteter, jullunch etc.

 

 

Vi önskar er mycket varmt välkomna till oss på Ullevi!