Arenaaktiviteter

Ulleviaden

Deltagarna blir indelade i olika nationaliteter samt tilldelas flaggor och fanor. Därefter tänder vi facklan och spelen kan börja!
Nu väntar tävling och kamp, må bäste lag vinna! Under tävlingen kommer ni att få utmana varandra i olika grenar beroende på om det är sommar eller vinter.
När tävlingarna är avslutade utser vi vinnande nation som stolt får kliva upp på prispallen och ta emot medaljer och den stora äran.

4-50 pers – 415 kr pp, 51-500 pers – 375 kr pp

Minimum: 5 000 kr, samt eventuell arenahyra från 25 000:-

Tidsåtgång: 2 h. Max antal: 500 pers

Mästarnas Kamp

Vem blir mästare på företaget? Utmana varandra i Mästarnas kamp!
Här gäller det att kämpa till yttersta gränsen, maxa rätt och fokusera. Tävlingen läggs upp efter gruppens förutsättningar och fysik, där ni känner igen grenarna från ett känt TV-program (Mästarnas mästare).

Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som Fysisk uthållighet, Hjärngympa, Tidsgren, Styrka och Psyke. Här får de kämpa för att nå finalplatsen.

Vinnande lag direktkvalificeras till final, medan resterande deltagare nu får chansen att knipa en sista finalplats i form av utslagning i olika dueller. Till slut har vi finalisterna klara, de ska nu göra upp i finalen där de ställs mot varandra i rafflande kamp där vi slutligen kan utse företagets mästare.

4-50 pers – 475 kr pp, 51-500 pers – 415 kr pp

Minimum: 5 000 kr, samt eventuell arenahyra från 25 000:-

Tidsåtgång: 1h. Max antal: 500 pers

Alla priser är exkl. moms.