Lunch

Välkomna till vår lunchservering i Restaurang Pylonen!

Här dukas det upp en härlig lunchbuffé varje vardag. På vår buffé serveras dagens kött och dagens fisk samt vegetarisk soppa. Såklart finns även salladsbord, hembakt bröd, lättdryck/lättöl, kaffe och kaka. Pris 98:-.

 Varmt välkomna till Restaurang Pylonen, vån 2 på Ullevis Paradentré.

 Restaurang Pylonen är öppen mån-fre mellan 11.00-13.30.

 

Ullevi Restaurang & Konferens

Lunch Göteborg - Ullevi restaurang och konferens

star star star star star
Betyg 3.9 av 5
Google betyg
226 Recensioner
Lunch - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Dagens lunch vecka 24

Måndag
Champinjonbakad torsk med svensk färskpotatis
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos

Tisdag
Kräft- & fänkålsgratinerad sej med färskpotatis
Schnitzel med skysås & gröna ärtor

Onsdag
Tempurabakad torsk med chilivitvinsås & ris
Apelsinkyckling med gräddsås

Missa inte vår Marängsviss på onsdagar

Torsdag
Rotfruktsbakad kolja med krassesås
Kålpudding med lingon & gräddsås

Fredag
Ullevis fisksoppa med aioli & vitlöksbröd
Tacobuffé

Fredags-surprise

Veckans Vegetariska: Linsfärsbiffar med sparrissås
Veckans Sallad: Ost & skinksallad med majskolv

Pris 98:-

I lunchen ingår salladsbord, soppa, hembakt bröd, måltidsdryck, kaffe & kaka.

Alltid på meny: Köttbullar med gräddsås & lingon. Pris 115:-

**********************************************************

Vid köp av lunchkort pris 950 kr får du 11 luncher.

Seniorrabatt! Dagens 80:- mellan 12:30 – 13:30. OBS!!! Det går ej att boka bord i samband med seniorrabatten.

Restaurang Pylonen är öppen mån-fre 11.00-13.30.

Boka bord på tel 031-739 09 50 eller e-post: info@ullevikonferens.se
(vi tar ej emot lunchbokningar på onsdagar)

Varmt välkomna till Restaurang Pylonen, vån 2 på Ullevis Paradentré.


Här på Ullevi Restaurang & Konferens, följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anstränger oss just nu extra mycket för att alla våra gäster ska känna sig trygga under rådande omständigheter.

Vi gör vårt yttersta för undvika spridning av covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta lilla sjukdomskänning.


Dessa åtgärder har vi bl a infört:
* Glesare bland borden i våra restauranger.
* Vi serverar buffé med en kötträtt, en fiskrätt samt sallad. Serveringsbesticken byts ut vid varje påfyllning.
* Markeringar i golven med ”håll avstånd”.
* Uppskyltat med informations-lappar ”håll avstånd” i allmänna utrymmen.
* Handspritsstationer.

Ta hand om er!
Skriv ut menyn