Övriga Aktiviteter

Alla Tiders

Här får ni lagvis tävla mot varandra i olika årtionden,vi startar med att kliva in i 70-talet och tar oss fram till idag, med lite avhopp längs vägen… Lagvis får ni här följa med på en nostalgitripp genom historien och svara på frågor kring musik, film, sport och mycket annat. Ögonblick vi minns, vilka TV-program har följt med oss genom åren? Detta och mycket annat bjuds ni på i denna underhållande frågesport.

Tidsåtgång: 2 h, Max antal: 200 pers

Så kan det låta

I denna roliga och underhållande musikaliska aktivitet tävlar ni lagvis mot varandra i allt vad som har med musik att göra. Ämnena handlar om musik, film och TV-program med flera olika underkategorier. Sjung upp och låt oss börja!

Tidsåtgång: 2 h, Max antal: 60 pers

Röda avgångar i Europa

Under denna aktivitet kombinerar vi det bästa av två världar –frågesport med dryckesprovning. Vi startar resan och lagvis skall ni komma på vart vi är på väg. Väl framme vid staden skall ni svara på frågor om vår destination samt prova ett vin från regionen tillsammans med en dryckesprovare. Finns även som öl, whiskey och mousserande resor samt en på engelska till världens vinländer.

Tidsåtgång: 2 h, Max antal: 200 pers.

Konferensgåtan

Här tävlar ni lagvis mot varandra i olika dueller. För varje vunnet delmoment vinner laget en bokstav vilket ökar chansen för att kunna lösa slutuppgiften. Tävlingen går ut på att vinna så många bokstäver som möjligt för att kunna lista ut det rätta ordet och vinna hela tävlingen. Det är blandade utmaningar som väntar er, allt från tankenötter, charader och samarbetsövningar som ska lösas.

Tidsåtgång: 1,5 h, Max antal: 200 pers