Bruce Springsteen - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Bruce Springsteen

2016-06-15

Bruce Springsteen och Ullevi är en sällsynt lyckad kombination fylld av glädje, rock och ren magi. ”The River Tour” lär bli ännu en musikalisk milstolpe i Ullevis snart sextioåriga historia.

Först var det en konsert, sedan två och på grund av det enorma intresset valde Bruce Springsteen och hans E Street Band att även göra en tredje konsert på Ullevi i Göteborg denna sommar.

Turnén ”The River Tour” är döpt som en hyllning till klassiska albumet ”The River’s” 35-årsjubileum. Den redan hyllade turnén drog igång i Pittsburg i januari och landar alltså på Nordens största arena Ullevi på Midsommardagen. Hand upp den som vill fira midsommar på Ullevi?

Säg Ullevi 1985. Är du det minsta rockintresserad så vet du att det var det året som Bruce Springsteen nästan rockade sönder arenan under sina spelningar den 8 och 9 juni. Nu var det aldrig någon fara med Ullevi men det upptäcktes sprickor i betongen vilket gjorde att arenan fick förstärkas. Sedan den dagen kallar Springsteen sin tolkning av ”Twist and shout” helt enkelt för ”the stadium breaker”. Känner du gunget redan?

Du som har konsertbiljett på sektionerna L, Ä, Hedersläktare, VIP-läktare kan boka bord i Ullevi Restaurang.
Har du konsertbiljett på sektionerna S, D, E & F, övre gäst, nedre gäst kan boka bord i Ullevi Lounge.

För endast 545:-/p (inklusive moms) får du en fin buffé, dessertbord samt kaffe & välkomstdrink. (ordinarie pris 750:-)

Meny

Fishtacos med cevishemarinerad pilgrimsmussla & hälleflundra med picklad chili & lök

Surdegstunnbröd fyllda med het Skagenröra

Sesamrostad lax med asiatisk rödkålsallad

Potatis, ost & lökbakelse toppad med löjromscrème

Bresaola med gremolatacrème

Baconrullade dadlar med balsamicoglaze

Lammfärsspett med myntapesto

BBQ-glazad picahana med bearnaisesmör

Blomkålsplättar med soltorkad tomatkräm

Potatisgratäng

Säsongens grönsallad

Smör & bröd

 

Husets dessertbuffé med frukter & bär

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.