GOD JUL

Julbord i Sverige är något av det svenskaste som finns idag.

Vi svenskar kan tydligen inte få nog av julbord, vilket också troligtvis är en av anledningarna till att julbord är en av de största och mest uppskattade traditionerna vi faktiskt har. Oavsett vart i landet vi befinner oss då det vankas julbord hittar vi en stående rätt på julmenyn – julskinkan. Julskinkan, som många anser är den tyngsta pjäsen på julbordet, fanns inte med på julborden förrän på 1700.talet och är därför ett relativt sent inslag för att tillhöra en av de absoluta klassiska rätterna vid jul. Förr sparade man istället skinkan till sommaren, och lät istället rätter som syltor, revbensspjäll och korvar tillhöra julbuffén.
Hos oss finns naturligtvis den mycket omtyckta skinkan.

Vårt svenska julbord är fantastiskt och ett måste i juletider.

Vi har ett flertal restauranger med plats för upp till 400p. Vårt utbud är mycket varierat med möjlighet till julfest, aktiviteter, etc.

Bjud in era kunder, skäm bort er personal eller trivs med släkt och vänner med klassiskt svenskt julbord.

 

På ”Nya” Ullevi kör vi två olika koncept: Julen på Ullevi
Dels vårt mycket omtyckta klassiska julbord. Där du naturligtvis hittar kronjuvelen julskinkan, de läckra prinskorvarna, den smakrika rödkålssalladen och en smaskig Janssons frestelse. Självklart även köttbullar, rödbetssallad, för att inte tala om gravad lax och sillsallad.

 

Även i år välkomnar vi våra gäster till det 80-talsinspirerade succékonceptet OKEY!

Vi välkomnar inledningsvis våra gäster till ett traditionellt julbord med alla våra älskade klassiker.

Efter maten drar våra ”upp-starters” igång festen med en 30 minuters, sprakande 80-talskavalkad. Med musik från Cyndi Lauper och Madonna till Queen och Def Leppard garanteras en stämningshöjande nostalgitripp för alla åldrar. Efter showen fyller kvällens DJ dansgolvet med alla hits från årtiondet då färgerna var starkare, hårmanarna mer svallande och axelvaddarna större än någonsin.

 

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.