IRON MAIDEN - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

IRON MAIDEN

2016-06-09

I 40 år har Iron Maiden regerat på heavy metal-tronen. Och kungarna vägrar abdikera. Med ett nytt storsäljande album landar de jumbojeten i Göteborg. Mot Ullevi!

Iron Maiden är för heavy metal vad Michael Jackson är för pop. Med över 90 miljoner (!) sålda album är Steve, Dave, Adrian, Bruce, Nicko och Janick större än störst. Och med god marginal till 60-strecket toppar de världens albumlistor med nya ”The Book of Souls”. På den kommande mastodontturnén (35 länder!) är Göteborg en självklar anhalt för dessa unga kungar. Och därför vill du inte vara någon annanstans än på Ullevi när Bruce Dickinson landar bandets Boeing 747-400 den 17 juni.

Du som har konsertbiljett på sektionerna L, Ä, Hedersläktare, VIP-läktare kan boka bord i Ullevi Restaurang.
Du som har konsertbiljett på sektionerna S & D, övre gäst, nedre gäst kan boka bord i Ullevi Lounge.

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.