Julaktivitet

Vi har en mängd trevliga julaktiviteter att erbjuda.

Pepparkaksbygge

Varje lag skall här bygga ett pepparkakshus, med hjälp av byggsats, dekoration och mycket kreativitet tävlar lagen om vem som bygger det finaste pepparkakshuset. När mästerverken är klara väntar vernissage och vi utser det finaste och mest kreativa huset.

Pris från 290 kr/p, minimipris 4 500 kr. Tidsåtgång: 1,5 h

Christmas Quiz

Hur mycket kan ni om julen och dess traditioner? Testa era kunskaper i vårt Christmas Quiz! En varierad frågetävling där alla frågor har en gemensam nämnare – Julen!

Pris från 270 kr, minimipris 4 500 kr. Tidsåtgång: 1 h

Julstressen

På 60 sekunder ska varje lag lösa olika utmaningar som alla har med julen att göra. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. En rolig aktivitet som bjuder på många skratt.

Pris från 270 kr, minimipris 4 500 kr. Tidsåtgång: 1 h

Klappjakten

Här plockar tomten upp olika julklappar ur sin säck som sedan auktioneras ut. Julklapparna kommer att ha mer eller mindre betydelse i den mångkamp som följer, där lagen som bjudit på ”rätt” julklappar får fördel i vissa grenar. Här gäller det för lagen att få ihop så många tomtar som möjligt för att ta hem vinsten.

Pris från 290 kr, minimipris 4 500 kr. Tidsåtgång: 1,5 h

Tomtejakt

Med hjälp av GPS och fotogenlykta skall lagen ge sig ut på tomtejakt. Framme vid varje tomte finns det en uppgift att lösa och när vi återsamlats räknar vi samman poängen och utser vinnande lag.

Pris från 290 kr, minimipris 4 500 kr. Tidsåtgång: 1,5 h

Julgåtan

Vi börjar med att dela in er i lag, därefter ska ni lagvis tävla mot varandra och lösa flera uppgifter. För varje vunnen gren får ni ledtrådar som är viktiga att ha i den sista och avgörande sluttävlingen.

Pris från 290 kr, minimipris 4 500 kr. Tidsåtgång: 1,5 h

Alla priser är exkl. moms, ev. lokalkostnad kan tillkomma. Alla aktiviteter förutom Christmas Quiz kan genomföras på engelska. Tomtejakten utförs utomhus, de övriga aktiviteterna inomhus.

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.