Julbord & Julfest - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Julbord & Julfest

2019-09-19

Julbord i Sverige är något av det svenskaste som finns idag.

Vi svenskar kan tydligen inte få nog av julbord, vilket också troligtvis är en av anledningarna till att julbord är en av de största och mest uppskattade traditionerna vi faktiskt har. Oavsett vart i landet vi befinner oss då det vankas julbord hittar vi en stående rätt på julmenyn – julskinkan. Julskinkan, som många anser är den tyngsta pjäsen på julbordet, fanns inte med på julborden förrän på 1700.talet och är därför ett relativt sent inslag för att tillhöra en av de absoluta klassiska rätterna vid jul. Förr sparade man istället skinkan till sommaren, och lät istället rätter som syltor, revbensspjäll och korvar tillhöra julbuffén.
Hos oss finns naturligtvis den mycket omtyckta skinkan men även de läckra prinskorvarna, den smakrika rödkålssalladen och en smaskig Janssons frestelse. Självklart finns köttbullar, rödbetssallad, för att inte tala om gravad lax och sillsallad också.

Vårt svenska julbord är fantastiskt och ett måste i juletider.


Vi har ett flertal restauranger med plats för upp till 400p. Vårt utbud är mycket varierat med möjlighet till julfest, aktiviteter, etc.

Lunchjulbord (måndag-fredag 12.00): 299:- exkl. moms per person ink glögg, måltidsdryck & kaffe.

Kvällsjulbord (18.00): 445:- exkl. moms per person ink glögg & kaffe.


 

Även i år välkomnar vi våra gäster till det 80-talsinspirerade succékonceptet
Back to the 80´s!

Vi välkomnar inledningsvis våra gäster till ett traditionellt julbord med alla våra älskade klassiker.

Efter maten drar våra ”upp-starters” igång festen med en 30 minuters, sprakande 80-talskavalkad. Med musik från Cyndi Lauper och Madonna till Queen och Def Leppard garanteras en stämningshöjande nostalgitripp för alla åldrar. Efter showen fyller kvällens DJ dansgolvet med alla hits från årtiondet då färgerna var starkare, hårmanarna mer svallande och axelvaddarna större än någonsin.

Ullevi Lounge är 80-tals pyntad, personalen är 80-tals klädda, musiken är från 80-talet, drinklistan inspireras av 80-talet.
Det som inte är från 80-talet är vårt fina julbord.

80-tals kvällar
Fredag 29/11 – FULLBOKAT
Lördag 30/11
Torsdag 5/12
Fredag 6/12 – ABONNERAT
Lördag 7/12
Fredag 13/12 – Fåtal platser kvar

Pris
590:- exkl. moms
687:- inkl. moms

Inkl. glögg, julbord, kaffe, 40-45 minuters uppstarts-show samt disco.

Vi öppnar 18:00. Julbordet står framdukat från 18:00. ”Upp-starters” drar igång festen ca: 20:40 med en 35-45 minuters sprakande 80-talskavalkad & därefter tar DJ över.


Hos vår ”lillasyster” på Gamla Ullevi i 12:ans Salong kör vi Christmas on the rocks!

Välkommen till en fartfylld kväll med julbord på 12:ans Salong.

En kavalkad på 45 minuter genom rockens historia. Den här showen låter oss uppleva musiken från 50-talets första gitarriff till hits av dagens ikoner. Från brylcréme och skinnjackor till det ljuva 80-talet då rocken befäste sin position som den ultimata musikstilen. Från Elvis till AC/DC bjuder artisterna på läderjackor, svallande hårmanar och tights i spandex till ljudet av ekvilibristiska gitarrsolon och höga toner i falsett. Efter showen drar DJ igång & kör rockhits resten av kvällen.

Rock-kvällar
Fredag 29/11 – Fåtal platser kvar
Lördag 30/11
Fredag 6/12 – FULLBOKAT
Lördag 7/12
Fredag 13/12 –FULLBOKAT
Lördag 14/12

Pris
590:- exkl. moms
687:- inkl. moms

Inkl. glögg, julbord, kaffe, minishow samt dj-rock efter showen.

Vi öppnar 18:00. Julbordet står framdukat från 18:00. Artisterna drar igång ca: 20:40 med en 35-45 minuters sprakande rock-kavalkad & därefter tar DJ över.

 

Varmt välkomna till oss på Ullevi!

 

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.