JULEN 2020 - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

JULEN 2020

2020-09-25

Vi är övertygade om att traditioner är viktiga även i dessa tider och kommer att på ett säkert sätt genomföra våra julbord även i år.

Vårt klassiska julbord är mycket uppskattat och därför har vi valt att även i år duka upp vår buffé med alla julens klassiker.

Det som kommer att skilja sig här inne på Ullevi Restaurang är bland annat att vi inte kan ta in riktigt lika många gäster som vanligt, det är glest möblerat i våra restauranger/lokaler. Serveringsbesticken byts ut vi varje påfyllning. Det är uppskyltat med ”håll avstånd”, finns flertal handsprit-stationer. Vår personal kommer även att styra logistiken vid bufféerna, så att inte för många gäster är vid buffén samtidigt.

Här på Ullevi Restaurang & Konferens har vi ett flertal restauranger/lokaler i olika storlekar, så vi har alla möjligheter till att ni ska få en fin & säker julbordsupplevelse hos oss.

Önskar ni boka underhållning eller en aktivitet så hjälper vi er att hitta något som passar er.


Välkomna till vårt mycket omtyckta klassiska julbord.
Här hittar du naturligtvis kronjuvelen julskinkan, de läckra prinskorvarna, den smakrika rödkålssalladen och en smaskig Janssons frestelse. Självklart även köttbullar, rödbetssallad, för att inte tala om gravad lax och alla dessa goda sillar.

När det dukas fram till efterrätt är valmöjligheterna många, krämig Ris á la Malta, härlig cheesecake samt den lena ostkakan och mycket mer. Bland alla dessa klassiska inslag hittar ni naturligtvis något att törsta strupen med också. Njut av en kall julöl eller varför inte lite julmust? En snaps piggar upp liksom en kopp kaffe. Allt detta hittar du på vårt traditionella julbord på Ullevi!

Lunchjulbord (måndag-fredag 12.00): 299:- exkl. moms per person inklusive glögg, måltidsdryck & kaffe.

Kvällsjulbord (18.00): 460:- exkl. moms per person inklusive glögg & kaffe.

Första julbordet dukar vi upp redan den 20 november och det sista den 18 december.

Vårt utbud är mycket varierat med möjlighet till både julfest, aktiviteter, jullunch etc.

Vi önskar er mycket varmt välkomna till oss på Ullevi!Oavsett om du ska ha julfest hemma eller på kontoret så är det alltid en räddning att kunna fixa julbordscatering. Det är bara att få köttbullarna, sillen, rödkålen och resten av godsakerna levererade och låta julfirandet börja.

Gör det enkelt för sig i år och beställ ditt julbord från oss på Ullevi Restaurang och Konferens.

ULLEVIS NISSEBORD

3 sorter av husets inlagda sillar
Gravad lax med hovmästarsås
Glöggbakad lax
Skagentoppade ägghalvor
Ullevis fisk & skaldjurspaté med romås

Julskinka med senap
Ekologisk rostbiff med potatissallad

Janssons frestelse
Köttbullar
Rödbetsallad
Prinskorv
Rödkål
Kokt potatis

Ost, smör, vörtbröd, knäckebröd

Ris á la Malta med saftsås

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

För mer information angående catering: Catering information

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.