Konferens - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Konferens

Konferera mera!

Ullevis möteslokaler i centrala Göteborg passar dig som vill ha en konferens utöver det vanliga. Vi erbjuder ljusa, välutrustade och flexibla konferenslokaler i centrala Göteborg. Samtliga våra konferenslokaler är utrustade med dataprojektor, WiFi och ljudanläggning. Och självklart så finns det även whiteboard, blädderblock samt block och pennor till alla deltagare. Vår största lokal tar upp till 300 personer i biosittning.

Konferenslokaler på Ullevi

 

När det gäller kanske det allra viktigaste på en konferens, maten och den personliga servicen, så är vår ambitionsnivå mycket hög. Vår konferensanläggning har ett eget kök med fantastiska kockar och kallskänkor. Börja dagen med en härlig frukostbuffé bestående av frallor, pålägg, grönsaker, kaffe, te, juice och en uppfriskande smoothie. Till lunch serveras en 3-rättersbuffé med en vegetarisk soppa, en fiskrätt, en kötträtt och såklart det härligt söta till kaffet.

Mat på konferensen

 

På eftermiddagen dukas det upp med en god hembakad kaka, frukt samt kaffe/te.
När det gäller mat och service lovar vi dig att du inte blir besviken. Er konferens kommer att vara i de bästa händer från första kontakt med oss till dess att hela arrangemanget är genomfört.

Kärleksmums som efterrätt

 

Vårt mål är att göra din konferens här på Ullevi Restaurang & Konferens oförglömlig, oavsett storlek och syfte. Med vårt centrala läge är det dessutom lätt att ta sig oavsett vart ifrån man kommer.

635 p-platser under arenan i direkt anslutning till Ullevi Restaurang & Konferens samt Ullevi Lounge.

Spårvagn 1,3,6,8 trafikerar hållplats Ullevi Norra. Spårvagn 2, 4 trafikerar hållplats Ullevi Södra. Ca 100m från Paradentrén stannar även buss 60 och 63. (Hållplats Ullevi Norra).

Hjärtligt välkomna till oss på Nordens största arena!