Konferera mera! - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Konferera mera!

Ullevis möteslokaler i centrala Göteborg passar dig som vill ha en konferens utöver det vanliga.

Vi erbjuder ljusa och modernt utrustade konferenslokaler i centrala Göteborg. Samtliga våra konferenslokaler är utrustade med dataprojektor, WiFi och ljudanläggning. Och självklart så finns det även whiteboard, blädderblock samt block och pennor till alla deltagare.

När det gäller kanske det allra viktigaste på en konferens, maten och den personliga servicen, så är vår ambitionsnivå mycket hög. Vår konferensanläggning har ett eget kök med fantastiska kockar och kallskänkor. När det gäller mat och service lovar vi dig att du inte blir besviken. Er konferens kommer att vara i de bästa händer från första kontakt med oss till dess att hela arrangemanget är genomfört.

Vårt mål är att göra din konferens här på Ullevi Restaurang & Konferens oförglömlig, oavsett storlek och syfte. Med vårt centrala läge är det dessutom lätt att ta sig oavsett vart ifrån man kommer.

Vi önskar er varmt välkomna till Ullevi Restaurang & Konferens!


Konferenslokaler

Antal konferenslokaler: 14
Största lokal rymmer i bio/skol: 400/160
Antal grupprum: 10

Prisexempel Konferenspaket heldag *(08,00-17,00)
Konferenslokal
Kaffe & fralla
Lunchbuffé
Kaffe & Kaka
Frukt & godis
500:-/p

Prisexempel Konferenspaket halvdag *(08,00-12,00/13,00-17,00)
Konferenslokal
Kaffe & fralla/kaka
Lunchbuffé
Frukt & godis
400:-/p

I våra konferenspaket ingår konferenslokal, stor fikabuffé (förmiddag som eftermiddag), trerätters lunchbuffé inklusive lättöl/mineralvatten och kaffe.
* Konferenspaketen gäller minimum 10p.

 

Låt oss och tävlingsandan inspirera er personal på Nordens största arena med jubel och framgång i väggarna.
Avsluta eller börja din dag med en spännande aktivitet. Vi hjälper dig med roliga aktiviteter ute på arenan eller intressanta föreläsningar. Vårt breda kontaktnät ger ditt arrangemang det där lilla extra.

 


Aktiviteter

Namnet Ullevi betyder ungefär ”Ulls egendom eller tempel” och härstammar från Ull, ”spelens och lekens gud” i den fornnordiska mytologin.

Ullevi som är Nordens största arena är navet i våra aktiviteter.
Med 43 000 stolar, friidrottsutrustning, fotbollsplan, omklädningsrum och 22 kiosker sätter endast fantasin gränser. Varför inte hyra hela arenan för dina kunder eller anställda? Vi garanterar en annorlunda upplevelse. Från lek till idrottsprestation. Femkamp, fotbollsmatch, brännboll, fiskedamm i vattengraven eller gardenparty osv…

På Ullevi är allt möjligt!

Fest
Tillfället avgör!
Personalfester med galna upptåg, galamiddagar med brutna servetter, kundträff och temafester med annorlunda, spännande miljöer. Här finns alla förutsättningar för en lyckad fest.

Under våra temafester anpassar vi menyer och bygger vi upp kulisser som skapar fantastiska miljöer och som för er in i en helt annan värd. Allt från tyska ölhallar till oaser i den karibiska övärlden.

Sportintresserad eller ej, Ullevi restaurang är något för alla!

Bra möten gör skillnaden!