Supermatchen 2016

2016-06-09

Efter två års uppehåll är det nu dags för den tredje Supermatchen på Ullevi i Göteborg. Två av den engelska fotbollens största lag kommer till staden då Arsenal och Manchester City möts på Ullevi den 7:e augusti.

Manchester City FC

Manchester City FC grundades redan 1880 och är också en av Europas absolut största klubbar med hängivna supportrar. De senaste tre åren har laget tränats av chilenaren Manuel Pellegrini men kommande säsong tar spanjoren Josep ”Pep” Guardiola över som huvudtränare. Laget spelar Supermatchen i Göteborg och reser sedan vidare till Kina som en del av deras försäsongsuppladdning.

MCFC Offical Homepage

 

Arsenal

Arsenal grundades 1886 och är en av de mest framgångsrika klubbarna i Premier League. Klubben har vunnit mästerskapet 13 gånger, kvalificerat sig för Champions League 19 år i rad och har vunnit FA-cupen 12 gånger vilket inget annat lag gjort.

Arsenal Offical Homepage

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.