Mässa och konferens i Göteborg

Ullevi – Upplevelsernas arena

Ullevi Restaurang & Konferens är den perfekta mötesplatsen

På Ullevi, i hjärtat av Göteborg, ligger vår kompletta konferens- och restauranganläggning. Som utpräglad mötesanläggning har vi specialiserat oss på sammankomster: konferenser, mässor, fester, kick offer, företagsevent, aktiviteter, evenemang mm.

Vårt centrala läge & 650 p-platser under arenan ger oss en unik tillgänglighet!

Aktuellt

LYXFREDAG!
Boka din konferens en fredag i januari-februari & lyxa till det lite extra. Börja dagen med en härlig morgonfika, konferera och avsluta dagen med lite bubbel.
Bara för att du är värd det.

Konferens

Med våra välutrustade, ljusa och flexibla konferenslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap. Vi har även utmärkta lokaler för mässor & utställningar.

Er konferens kommer att vara i de bästa händer från Er första kontakt med oss till dess att hela arrangemanget är genomfört.

Aktiviteter

Namnet Ullevi betyder ungefär ”Ulls egendom eller tempel” och härstammar från Ull, ”spelens och lekens gud” i den fornnordiska mytologin.

Ullevi som är Nordens största arena är navet i våra aktiviteter. Med 43 000 stolar, friidrottsutrustning, fotbollsplan, omklädningsrum och 22 kiosker sätter endast fantasin gränser.
Varför inte hyra hela arenan för dina kunder eller anställda? Vi garanterar en annorlunda upplevelse. Från lek till idrottsprestation. Femkamp, fotbollsmatch, brännboll, fiskedamm i vattengraven eller gardenparty osv…

Avsluta konferensen med ”En magisk kväll”!
Låt vår underhållare och magiker Jakob Ståhle ge er goda skratt och häpnadsväckande minnen från er kväll hos oss. Komik, publikinteraktion och trolleri i en charmig, unik och rolig förpackning.

Eller varför inte en vin-, öl-, choklad- eller whiskeyprovning.

Fest

Tillfället avgör!
Personalfester med galna upptåg, galamiddagar med brutna servetter, kundträff och temafester med annorlunda, spännande miljöer. Här finns alla förutsättningar för en lyckad fest.

Ullevi är mer än motorarrangemang och konserter. Ullevi är mer än konferenser och mässor. Ullevi är så mycket mer än en vanlig arena restaurang.

På Ullevi har vi som ambition att servera er god mat gjord på bra, närodlade råvaror. Våra kockars målsättning är att tillaga maträtter som gör mer än bara smakar gott utan även gör gott. Ekologiska alternativ som gör gott för vår miljö och fortsatta utveckling.

På Ullevi serverar vi dagligen allt ifrån luncher till middagar, fester och banketter.

Under våra temafester anpassar vi menyer och bygger vi upp kulisser som skapar fantastiska miljöer och som för er in i en helt annan värd. Allt från tyska ölhallar till oaser i den karibiska övärlden.

Sportintresserad eller ej, Ullevi restaurang är något för alla!

Kommunikation

Centralt läge och 650 p-platser i garaget under arenan ger oss ett unikt läge i Göteborg.

Bil: Avfart Ullevimotet, följ skyltar ”Ullevigaraget”.

Spårvagn: 1, 3, 6 samt buss 51, 60 till hpl ”Ullevi”. Ingång Paradentrén.

Välkomna till oss på Ullevi Restaurang & Konferens!

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.