Vad har hänt? - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Vad har hänt?

Våren startade redan 3 januari med en liten konferensgrupp på 100p. Därefter har vi haft att göra. Första halvåret besökte totalt 9095 konferensgäster oss.
Därtill 11 713 ”dagens lunch”-gäster, ett par fester & middagar, så här har vi haft fullt upp, vilket vi såklart tycker är jättekul.

Efter denna fantastiska vår så var det dags för en konsertsommar….och återigen vilken konsertsommar, totalt 11 konsertkvällar.


Metallica x 2 – 16 & 18 juni.
Ösig hårdrock när dem är som bäst. Häftigt med rund scen & Lars Ulrich poppar upp ur scengolvet lite varstans.

Bruce Springsteen x 3 – 24, 26, 28 juni.
The Boss gör som vanligt ingen av de cirka 200 00 personerna som var på plats besvikna. Han rockade loss i drygt 3 timmar/kväll, inte illa för en 74-åring.

Coldplay x 4 – 8 & 9 juli samt 11 & 12 juli.
Hatten av för detta band som med sitt oerhörda engagemang för klimatet har satt hållbarhet högt på agendan. De brinner även för tillgänglighet för alla och det erbjöds bl a syntolkning och teckenspråksgestaltning, det fanns speciella västar, subpacks, som vibrerade så att man verkligen skulle känna musiken i kroppen.

Gyllene Tider – 5 augusti
Hux Flux hette årets turné. Denna gång har det inte sagt att det är en avskedsturné, så vi får väl se när de ger sig ut på vägarna igen. ”Vi vill ha Gyllene Tider kvar, Gyllene Tider vill ha Gyllene Tider kvar” som GP´s recensent Daniel Claeson skrev.

Laleh – 26 augusti
Regnet öser ner under hela dagen, vilket såklart inte är de bästa förutsättningarna för en fin kväll på Ullevi med Laleh, men fram emot kvällen avtar det. Laleh gör en fin konsert & avslutar konsertsommaren på Ullevi.

Totalt 5499 hospitality-gäster i våra restauranger, plus alla glada gäster i barer, kiosker, på pre-party och tält.


Och inte nog med det så har det lagats 13 535 portioner crew-mat i vårt kök i form av frukost, lunch, middag, nattamat och mackor till de som bygger scener, förbereder, fixar och ser till så att det kan bli konserter på arenan. Även all vår personal som jobbar i restauranger, lager osv ska såklart också äta. Väldigt mycket mat blir det.
Vi hyllar vårt fantastiska köksteam.

*****

Nu är det höst igen och konferenserna är i full gång igen. Det finns inte många luckor i bokningsöversikten, men det finns, så hör av er för att boka er konferens. Vi kommer att ta hand om er från första kontakten tills ni är klara med er givande och innehållsrika dag.

Vi har även börjat att fräscha upp lite i våra lokaler. Entrén har fått ett riktigt upplyft. Restaurang Ullevi på vån 3 har bl a blivit ommålad & fått nya lampor, nytt golv är lagt i Walls of fame, nya gröna växter inköpta.
På tur står Restaurang Pylonen & konferenslokalerna.

 


Det är även full fart på julbordsbokningar och förfrågningar trots att det bara är början på september. I år kommer vi att erbjuda julshow igen.

Årets julshow kör vi såklart med härliga Götz kalas.

Götz kalas är en dynamisk duo som efter många år i branschen har förmågan att svänga mellan det finstämda och riktig partystämning.
Götz kalas erbjuder en helkväll med mingelmusik, middagsunderhållning, partymusik samt DJ.

Överraskande mycket musik
Glöggmingel med piano & sång
Julunderhållning – en blandning av fina jullåtar, inte fullt så fina jullåtar och allsång
Livemusik/musikunderhållning/party – pop/rock/schlager/disco och danslåtar
Vi avslutar kvällen med DJ & dans resten av kvällen.

Show & traditionellt klassiskt julbord med glögg & kaffe.
Showdagar:
24/11
25/11
1/12
2/12
8/12
9/12

Pris 780:-/p exkl moms

”Fest, kalas, party, partaj är ett högtidligt socialt evenemang” som Götz kalas säger.

~~~

Självklart kör vi som vanligt även våra ”vanliga” traditionella lunchjulbord & kvällsjulbord.

Välkomna till vårt mycket omtyckta klassiska julbord. Här hittar du naturligtvis kronjuvelen julskinkan, de läckra prinskorvarna, den smakrika rödkålssalladen och en smaskig Janssons frestelse. Självklart även köttbullar, rödbetssallad, för att inte tala om gravad lax och sillsallad.

När det dukas fram till efterrätt är valmöjligheterna många, krämig Ris á la Malta, härlig cheesecake samt den lena ostkakan och mycket mer. Bland alla dessa klassiska inslag hittar ni naturligtvis något att törsta strupen med också. Njut av en kall julöl eller varför inte lite julmust? En snaps piggar upp liksom en kopp kaffe.

Allt detta hittar du på vårt traditionella julbord på Ullevi!

Lunchjulbord (måndag-fredag 12.00): 399:- exkl. moms per person inklusive glögg, måltidsdryck & kaffe.

Kvällsjulbord (18.00): 625:- exkl. moms per person inklusive glögg & kaffe.

Vi har ett flertal restauranger & vårt utbud är mycket varierat med möjlighet till både julfest, aktiviteter, jullunch etc.

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss på Ullevi!

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.