Välkommen till höstens inspirationsboost!

Den 10 – 11 oktober kommer du hitta Möten & Events Göteborg på Svenska Mässan med fler scener, nya fokusområden och massvis av överraskningar. Det blir en mötesplats som inspirerar dig till att ta ditt företags möten, events och aktiviteter till en ny nivå med ett stort steg in i den digitala framtiden.
Träffa utställarenätverka med branschkollegor och utvecklas av ett seminarieprogram med stort fokus på kunskap, inspiration och framtid.

Vi, Ullevi Restaurang & Konferens och Trädgår’n kommer vara där.

Mässa och konferens i Göteborg 

 

Trädgår’n och Ullevi är två arenor som ingår i Rasta Group. Vi har möjlighet att anordna konferenser, mässor, banketter, krogshow, fester och konserter, för att bara nämna några av alla olika evenemang vi gör. Vi är flexibla utefter era önskemål.

Vi vill gärna att du kommer och besöker oss i vår mysiga monter, B08:13.

I samarbete med Löfbergs önskar vi bjuda dig på en iskaffe.

Iskaffet är här för att stanna och nu kommer nästa stora trend; kallbryggt kaffe. Kafferosteriet Löfbergs lanserade i februari sitt kallbryggda kaffe Cold Brew på flaska, som nu också kan fås som ”nitro coffee”; kallbryggt kaffe som serveras från tapp på ett stout-liknande vis.

– Nitro coffee är ett kaffe helt utan bitterhet med sammetslena chokladtoner och en frisk lätt fruktig eftersmak, täckt av ett mjukt krämigt skum, nästan som en stout.

 

Registrera dig här