Våra Restauranger - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Våra Restauranger

Fest

Tillfället avgör!
Personalfester med galna upptåg, galamiddagar med brutna servetter, kundträff och temafester med annorlunda, spännande miljöer. Här finns alla förutsättningar för en lyckad fest.

På Ullevi har vi som ambition att servera er god mat gjord på bra, närodlade råvaror. Våra kockars målsättning är att tillaga maträtter som gör mer än bara smakar gott utan även gör gott. Ekologiska alternativ som gör gott för vår miljö och fortsatta utveckling.

På Ullevi serverar vi dagligen allt ifrån luncher till middagar, fester och banketter.

Vi kan erbjuda temafester där vi anpassar vi menyer och bygger vi upp kulisser som skapar fantastiska miljöer och som får er in i en helt annan värd. Allt från tyska Ölhallar till oaser i den karibiska Ö-världen.

Nedan följer ett urval av våra menyer & bufféer.

Förrätter
S.O.S klassisk silltallrik
Kräftcheesecake på kavringsbotten toppad med sikrom samt dill- & gräslöksolja
Chilimarinerade räkor med sesamkrutong och citrongräsvinaigrette
Kummin- & akvavitrökt lax med västerbottencréme
Färskost- & pepparrotsmousse på Danskt rågbröd med fikon confit
Lomo med ädelosttårta och rödvinssirap
Cognacsgravad oxfilé med rosépeppar och dijondressing

Varmrätter
Ärt- & vitlöksbakad torskrygg med aquavitsås och färsk sparris
Parmesan & paprika bakad laxfilé med lime och chilihollandaise
Halstrad hälleflundra med sås på färska tomater, vitvin och rödlök
Fiskfricassé (marulk, lax , skaldjur) med pernoddoftandeskaldjursås och färsk bladspenat

Reninnanlår med portvinssås och rotfruktsgratäng
Kycklingfilé med bacon, kantarellost, persilja, rödvinsås & röstipotatis
Kalvfilé med murkelsås, potatistårta och baconlindad sparris
Gorgonzolafylld fläskfilé med potatisgnocchi och krämig sherrysås
Klassisk pepparstek
Oxfilé á la Ullevi serveras med rödvinsås på rostad paprika & soltorkad tomatsamt potatisbakelse med bacon

Dessert
Chokladmoussediamant fylld med hallon & blodapelsinsås
Vaniljmousse toppad med skogsbär & havreflarn
Nougat- & chokladcheesecake på digestivebotten serveras med melonsallad
Créme Catalana smaksatt med kanel, apelsin och bränt socker
Mjölkchokladpannacotta med mangopuré & vit choklad
Hallonpaj med Italiensk maräng

Bufféer

Springsteen
Koriander -& chilikryddad laxfilé
Chipotlemarinerad kyckling
Cajunstekt fläskfilé
Wokade grönsaker
Potatisgratäng
Basmatiris
Currysås, Mango- & chili créme, Majs- & Whiskysås
Caesarsallad

AC/DC
Skaldjurssallad med färsk ananas
Mango- & chiliglacerad laxfilé
Senap & honungsgriljerad rostbiff
Kycklingspett med dressing på Jamaicarom & råsocker
Alrökt bog med bönsalsa
Moghrabiahsallad
Potatissallad á  la Cajun
Grönsakssalsa, chili & fetaostcreme
BBQ-sås

Madonna
Dillpestobakad lax med basilika & parmesanaioli
Skaldjursallad – räkor, kräftor, musslor & sparris med het tomatdressing
Lime & cocosstekt kyckling med paprikapesto
Gratinerad, parmalindad & chilimarinerad mozzarella
Fänkålssalami & kronärtskockssalsa
Citron & rosmarinmarinerad fläskkotlettrad med balsamicosås
Pastasallad med ruccola & rostade grönsaker
Vitlöksrostad potatis & rotfrukter
Pizzabullar med ricottaost & spenat
Marinerade oliver & tomater
Talleggio med fikonmarmelad

Rolling Stones
Potatisbakelse med créme fraiche, löjrom & gräslök
Laxtårta
Smördegssnurra med asiatisk räkröra
Gremolatabakad Red snapper
Parmarulle fylld med färskost & parmesan
Rökt rensteksmousse med pepparrot
Ananasglacerade kycklingvingar
Färsk rödbeta med chevré & rostad valnöt
Marinerade grönsaker
Bulgursallad med marinerade oliver

Gyllene Tider
Ananas & räkceviche på nachos med guacamole
Najadlax med whiskysenapsås
Tunnbröd med färskost, potatis, gräslök & brännvinsill
JR:s smördegsbakelse med chili & rostad majsdressing
Cajunglacerat kycklingspett med BBQ
Bulgursallad med oliver & fetaost
Rotfruktsgratäng med västerbottenost
Säsongssallad med färska primörer
Rödbetscoleslow
Friterad Brie med hjortron

 

Sportintresserad eller ej, Ullevi restaurang är något för alla!

Catering
Vi hjälper Er med allt från enkel matleverans till helhetsarrangemang med personal, möbler och porslin.