Välkomna till 2018 - Ullevi restaurang och konferens i Göteborg.

Välkomna till 2018

Vad hände 2017?

 • 20 496 konferensgäster
 • 3 444 hospitalitygäster
 • 6 644 luncher & middagar till ryttare, hästägare, funktionärer & media. 250 fikande pressfolk per dag under EM i Ridsport
 • 4 956 julbordsgäster
 • 4 smockfulla Okey-kvällar med en fantastisk show & 80-talsdisco
 • 22 252 ”Dagens lunch”-gäster

Vad händer 2018

 • Konferenserbjudanden
 • Miljödiplomering
 • Uppfräschade konferenslokaler
 • Konserter – 2 x Ed Sheeran, Foo Fighters, Guns N´Roses
 • Fantastiska lunchbufféer
 • Fester
 • Julbord & julfester

 

Konferera och bli bortskämd!

1. Boka konferens en fredag i januari-februari – Med våra välutrustade, ljusa och flexibla möteslokaler erbjuder vi den perfekta konferenslösningen, för stora som små sällskap.

2. Börja dagen med en härlig morgonfika, konferera & avsluta på eftermiddagen med lite bubbel.

3. Utvilade – Alerta & fulla av energi för ett nytt år kommer deltagarna ge allt.

 

Miljödiplomering

En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss.
Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. Genom ständiga förbättringar och tydlig målsättning, förebygger vi och minskar ner den negativa miljöpåverkan som vi genererar. Från mars kommer vi även vara miljödiplomerade enligt Svensk miljöbas.

 

Konferenslokalerna

Vi har fräschat upp våra konferenslokaler med nya gardiner samt målat om i en varm härlig grå ton.

 

Summerburst

För sjunde året i rad Göteborg är nu Summerburst tillbaka med sprakande fyrverkerier och färggrann konfetti! Den 1-2 juni är det dags igen.

Martin Garrix, Axwell^Ingrosso, Alan Walker, Will Sparks är alla konfirmerade för Summerburst 2018.

Ed Sheeran

Sommaren 2018 får ni chansen att se honom – då gör Ed Sheeran sina hittills största konserter i Sverige – 10 juli & 11 juli spelar han här på Ullevi.Vi har den stora glädjen att kunna erbjuda dig att boka meny-paket & biljett här hos oss på Ullevi Restaurang till Ed Sheerans konserter.

* Välkomstdrink
* Buffé inkl. dessertbord & kaffe
* Sittplatsbiljett på läktare Ä1
* Tillgång till barer under hela konsertenPRIS 1700:-/p inkl. moms

Foo Fighters

Med mer än 25 miljoner sålda album och 11 Grammy Awards finns det ingen tvekan om att Foo Fighters är ett av världens största rockband – ett epitet de gång på gång lever upp till med sina maxade och energiska maratonspelningar.

Guns N´Roses

Guns N’ Roses ”Not In This Lifetime Tour” visar inga tecken på att sakta ner – med över en miljon biljetter sålda bara i Europa i år (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni) åker de vidare på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas i Sverige, i Göteborg, på Ullevi!

 

Dagens lunch

Välkomna till vår fantastiska lunchbuffé i Restaurang Pylonen.

I lunchen ingår salladsbord, soppa, hembakt bröd, måltidsdryck, en fiskrätt, en kötträtt, kaffe och kaka!

Öppet vardagar mellan 11.00-13.30

 

Boka din fest hos oss!

Tillfället avgör!
Personalfester med galna upptåg, galamiddagar med brutna servetter, kundträff och temafester med annorlunda, spännande miljöer. Här finns alla förutsättningar för en lyckad fest.

Med våra 4 restauranger, den störst med en maxkapacitet på 400p, finns det stora möjligheter till att göra din fest till ett lyckat event.

På Ullevi har vi som ambition att servera er god mat gjord på bra, närodlade råvaror. Våra kockars målsättning är att tillaga maträtter som gör mer än bara smakar gott utan även gör gott. Ekologiska alternativ som gör gott för vår miljö och fortsatta utveckling.

Vi kan erbjuda temafester där vi anpassar vi menyer och bygger vi upp kulisser som skapar fantastiska miljöer och som får er in i en helt annan värd. Allt från tyska Ölhallar till oaser i den karibiska Ö-världen.

 

Julbord/julfest

Vill du njuta av vårt mycket uppskattade julbord 2018? Var ute i god tid för att boka ditt julbord/julfest, vissa dagar blir snabbt fullbokade.

Om vi fortsätter med succékonceptet Okey eller om vi ska hitta på något annat roligt i Ullevi Lounge, vet vi i dagsläget inte. Vi kommer att ”brainstorma” inom kort angående vad upplägget blir.

 

Vi önskar er hjärtligt välkomna till ett fantastiskt händelserikt 2018 hos oss på Ullevi Restaurang & Konferens!

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress för att följa vårt nyhetsbrev.

Ullevi Restaurang & Konferens integritetspolicy

Ullevi Restaurang & Konferens värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Ullevi Restaurang & Konferens förbinder sig att respektera och skydda sådan information och din personliga integritet i enlighet med gällande svensk och europeisk lagstiftning. Genom att godkänna våra villkor, godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt. Vi delar inte med oss av dina personuppgifter till samarbetspartners eller till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger.